Vuorikatu 14, Helsinki, Kluuvi

Fennia-kortteli: Halonen

Vuorikatu 14

Kluuvi, Vuorikatu 14, 00100 Helsinki
Halosen talona tunnettu toimisto- ja liikekiinteistö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Kiinteistölle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet.

Keskeinen sijainti takaa myös sen, että kaikki keskustan kaupalliset ja yrityspalvelut ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä ja asiakasvirrat alueella ovat vertaansa vailla.

Vuonna 1927 valmistunut kiinteistö on saneerattu 2000-luvun alussa nykyaikaisia tarpeita palvelevaksi toimisto- ja liikekiinteistöksi. Katutasossa on liiketiloja ja ylemmissä kerroksissa toimistotilaa. Tilat ovat helposti muunneltavissa yrityskohtaisesti. Fennia-korttelin ytimessä sijaitseva kaikille avoin ravintola-alue, Ruoka & Mat tarjoaa viihtyisät puitteet ja monipuoliset ravintolat kohtaamisille kaupungin keskellä. Halonen sopii loistavasti hyviä julkisen liikenteen kulkuyhteyksiä ja keskustan palvelutarjontaa arvostavalle yritykselle.

Kaikille Fennia-korttelin kiinteistöille on myönnetty BREEAM In-Use Excellent -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Fennia-kortteli on myös täysin hiilineutraali käytön aikaisen energiankulutuksen osalta.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistön tuntumassa sijaitsevat Rautatieasema sekä Rautatientorin linja-autoasema takaavat erinomaisen julkisen liikenteen saavutettavuuden, jota täydentää korttelin alapuolella sijaitseva Helsingin yliopiston metroasema.

Palvelut

Fennia-korttelissa on mittava määrä ravintola- ja muita viihdepalveluita. Keskeinen sijainti ydinkeskustassa takaa sen, että kaikki kaupalliset ja yrityspalvelut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Kiinteistöstä löytyy myös uusitut sosiaalitilat työmatkapyöräilijöitä varten.

Pysäköinti

Henkilöautoilijoita palvelevat rautatieaseman yhteydessä sijaitseva Engelin pysäköintilaitos ja Kluuvin pysäköintilaitos, josta on suora yhteys Helsingin yliopiston metroaseman kautta.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 1-2 kerros

  Monien mahdollisuuksien monitilatoimisto räätälöidään toiveiden ja käyttötarkoituksen mukaan. Korkea tila, terassi, valopiha, ikkunat Vuorikadulle ja yhteys Yliopiston metrotasolle tekevät toimistosta ainutlaatuisen.
  • Pinta-ala

   1985 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  Siisti toimistotila, jossa avotilaa, mutta muutöstöillä jaettavissa huoneiksi tarvittaessa. Fennia-korttelin kattavat palvelut.
  • Pinta-ala

   369 m2

  Ota yhteyttä

 • Liiketila – 1. kerros

  Selkeänmuotoinen liiketila perinteikkäässä Fennia-korttelissa.
  • Pinta-ala

   210 m2

  Ota yhteyttä

 • Liiketila – 0. kerros

  Fennia-korttelin uudessa Ruoka & Mat -foodcourtissa yksi ravintolatila vuokrattavana. Ravintolatila on 47,5m² ja tarjoilualue 65m². Asiakasalue on yhteiskäytössä foodcourtin kaikkien ravintoloiden kesken. Täällä palvelevat aasialaisia burgereita tarjoava Burger Dojo, premium-kebabeja tekevä Baba Döner, trooppisiin poke-annoksiin erikoistunut Freshman sekä elämyksellisen ruoanvalmistuksen nimiin vannova Sizzle Station ja uusimpana tulokkaana nepalilaisia herkkuja tarjoava Onni Nepal.
  • Pinta-ala

   112.5 m2

  Ota yhteyttä

 • Liiketila – 1. kerros

  Liiketilaa näkyvällä paikalla, näyteikkunat Vuorikadulle. Tila on yhdistettävissä viereiseen liiketilaan, jolloin kokonaisuus on n. 186 m². Tila ei sovellu ruokaravintolatoimintaan.
  • Pinta-ala

   103 m2

  Ota yhteyttä

 • Liiketila – 1. kerros

  Tehokas liiketila perinteikkäässä Fennia-korttelissa. Tila on yhdistettävissä viereiseen liiketilaan, jolloin kokonaisuus on n. 186 m². Tila ei sovellu ruokaravintolatoimintaan.
  • Pinta-ala

   83 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 1-2 1985 m2 Vapaa Monien mahdollisuuksien monitilatoimisto räätälöidään toiveiden ja käyttötarkoituksen mukaan. Korkea tila, terassi, valopiha, ikkunat Vuorikadulle ja yhteys Yliopiston metrotasolle tekevät toimistosta ainutlaatuisen.
Toimistotila 4 369 m2 Vapaa Siisti toimistotila, jossa avotilaa, mutta muutöstöillä jaettavissa huoneiksi tarvittaessa. Fennia-korttelin kattavat palvelut.
Liiketila 1 210 m2 Vapaa Selkeänmuotoinen liiketila perinteikkäässä Fennia-korttelissa.
Liiketila 0 112.5 m2 Vapaa Fennia-korttelin uudessa Ruoka & Mat -foodcourtissa yksi ravintolatila vuokrattavana. Ravintolatila on 47,5m² ja tarjoilualue 65m². Asiakasalue on yhteiskäytössä foodcourtin kaikkien ravintoloiden kesken. Täällä palvelevat aasialaisia burgereita tarjoava Burger Dojo, premium-kebabeja tekevä Baba Döner, trooppisiin poke-annoksiin erikoistunut Freshman sekä elämyksellisen ruoanvalmistuksen nimiin vannova Sizzle Station ja uusimpana tulokkaana nepalilaisia herkkuja tarjoava Onni Nepal.
Liiketila 1 103 m2 Vapaa Liiketilaa näkyvällä paikalla, näyteikkunat Vuorikadulle. Tila on yhdistettävissä viereiseen liiketilaan, jolloin kokonaisuus on n. 186 m². Tila ei sovellu ruokaravintolatoimintaan.
Liiketila 1 83 m2 Vapaa Tehokas liiketila perinteikkäässä Fennia-korttelissa. Tila on yhdistettävissä viereiseen liiketilaan, jolloin kokonaisuus on n. 186 m². Tila ei sovellu ruokaravintolatoimintaan.

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta?

Kluuvi, Vuorikatu 14, 00100 Helsinki