Mikonkatu 19, Helsinki, Kluuvi

Nikolajeff

Mikonkatu 19

Kluuvi, Mikonkatu 19, 00100 Helsinki
Historiaa henkivä toimisto- ja liikekiinteistö Fennia-korttelissa. Täysin kunnostetut tilat luovat upeat puitteet erilaisille yrityksille.

Mikonkatu 19 on ainutlaatuinen toimisto- ja liikekiinteistö Helsingin sydämessä, Fennia-korttelissa. Rautatientorin ääressä sijaitsevalle kiinteistölle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua.

Kiinteistö koostuu kahdesta rakennuksesta, joista toiseen on kulku Mikonkadulta ja toiseen Vilhonkadulta. Rakennukset ovat osittain yhteydessä toisiinsa. Katutasossa on liiketiloja ja ylemmissä kerroksissa on toimistotilaa.

Kiinteistön historiaa henkivät, moderniin toimistokäyttöön täysin kunnostetut tilat luovat upeat puitteet erilaisille yrityksille. Osassa tiloista on saneerauksen yhteydessä kunnostettuja, alkuperäisiä elementtejä kuten upea rappukäytävä ja vanha kakluuni. Kiinteistöstä löytyy sekä perinteistä huoneistotoimistotilaa että helposti muunneltavaa avotilaa.

Kaikille Fennia-korttelin kiinteistöille on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Fennia-kortteli on myös täysin hiilineutraali käytön aikaisen energiankulutuksen osalta.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistön vieressä sijaitsevat Rautatieasema ja Rautatientorin linja-autoasema takaavat erinomaisen julkisen liikenteen saavutettavuuden, jota täydentää korttelin alapuolella sijaitseva Helsingin yliopiston metroasema.

Palvelut

Fennia-korttelissa on mittava määrä ravintoloita ja muita viihdepalveluita. Keskeinen sijainti ydinkeskustassa takaa sen, että kaikki kaupalliset ja yrityspalvelut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä.

Pysäköinti

Henkilöautoilijoita palvelevat rautatieaseman yhteydessä sijaitseva Engelin pysäköintilaitos ja Kluuvin pysäköintilaitos, josta on suora yhteys Helsingin yliopiston metroaseman kautta.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 4. kerros

  Siisti ja rauhallinen sisäpihan toimistotila.
  • Pinta-ala

   94 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  Siisti muuttovalmis toimisto, jossa sisäpihanäkymät.
  • Pinta-ala

   91 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  Siisti ja kompakti toimistotila valoa tuovilla kattoikkunoilla.
  • Pinta-ala

   52.5 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 4 94 m2 Vapaa Siisti ja rauhallinen sisäpihan toimistotila.
Toimistotila 4 91 m2 Vapaa Siisti muuttovalmis toimisto, jossa sisäpihanäkymät.
Toimistotila 5 52.5 m2 Vapaa Siisti ja kompakti toimistotila valoa tuovilla kattoikkunoilla.

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta?

Kluuvi, Mikonkatu 19, 00100 Helsinki