Mikonkatu 15, Helsinki, Kluuvi

Fennia-kortteli: Mikonlinna

Mikonkatu 15

Kluuvi, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki
Moderni toimisto- ja liikekiinteistö keskeistä sijaintia ja monipuolista palvelutarjontaa arvostaville yrityksille.

Mikonlinna on moderni toimisto- ja liikekiinteistö Fennia-korttelissa, Helsingin Rautatientorin ääressä. Mikonkadun suosittu alue Helsingin sydämessä tarjoaa upeat puitteet keskeistä sijaintia ja ympäristön monipuolista palvelutarjontaa arvostaville yrityksille. 

Mikonlinna on helposti ja nopeasti saavutettavissa kaikilla julkisen liikenteen välineillä koko pääkaupunkiseudun alueelta. Keskeinen sijainti takaa myös sen, että kaikki keskustan kaupalliset ja yrityspalvelut ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä ja asiakasvirrat alueella ovat vertaansa vailla.

Yhdeksänkerroksisen kiinteistön ylimmistä kerroksista on upeat näkymät Helsingin keskustan yli. Ylemmissä kerroksissa on erikokoisia toimistotiloja, joissa on viihtyisyyttä ja valoisuutta luovat isot ikkunat. Katutasossa on liiketiloja. Sisätilat ovat helposti muunneltavissa yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistö on saneerattu nykyaikaisia tarpeita palvelevaksi toimisto- ja liikekiinteistöksi 2000-luvun alussa.

Kaikille Fennia-korttelin kiinteistöille on myönnetty BREEAM In-Use Excellent -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Fennia-kortteli on myös täysin hiilineutraali käytön aikaisen energiankulutuksen osalta.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistön vieressä sijaitsevat Rautatieasema ja Rautatientorin linja-autoasema takaavat erinomaisen julkisen liikenteen saavutettavuuden, jota täydentää korttelin alapuolella sijaitseva Helsingin yliopiston metroasema.

Palvelut

Fennia-korttelissa on mittava määrä ravintoloita ja muita viihdepalveluita. Keskeinen sijainti ydinkeskustassa takaa sen, että kaikki kaupalliset ja yrityspalvelut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä.

Pysäköinti

Henkilöautoilijoita palvelevat rautatieaseman yhteydessä sijaitseva Engelin pysäköintilaitos ja Kluuvin pysäköintilaitos, josta on suora yhteys Helsingin yliopiston metroaseman kautta.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 4-5 kerros

  Avotoimistotilaa, jonka yleisilme moderni ja siisti, huikeat maisemat Rautatientorille. Mahdollisuus ottaa sekä 4. kerroksen tilat 1116m2 että 5. kerroksen tilat 1133m2, yhteensä 2249m2.
  • Pinta-ala

   2249 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  Toimistotilaa, joka soveltuu avo- ja huonetoimistoiksi. Ainutlaatuiset näkymät Rautatientorille.
  • Pinta-ala

   1116 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  Avotoimistotilaa, jonka yleisilme moderni ja siisti, huikeat maisemat Rautatientorille.
  • Pinta-ala

   802 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 3. kerros

  Toimistotilaa, joka soveltuu avo- ja huonetoimistoiksi. Ainutlaatuiset näkymät Rautatientorille.
  • Pinta-ala

   618 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  Toimistotilaa, joka soveltuu avo- ja huonetoimistoiksi. Ainutlaatuiset näkymät Rautatientorille.
  • Pinta-ala

   390 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  Avotoimistotilaa, jonka yleisilme moderni ja siisti.
  • Pinta-ala

   331 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 9. kerros

  Kattohuoneisto vertaansa vailla! Ylimmän kerroksen huikeat maisemat Rautatientorille. Hissi tuo alempaan kerrokseen, josta portaat kattohuoneistoon.
  • Pinta-ala

   88 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 4-5 2249 m2 Vapaa Avotoimistotilaa, jonka yleisilme moderni ja siisti, huikeat maisemat Rautatientorille. Mahdollisuus ottaa sekä 4. kerroksen tilat 1116m2 että 5. kerroksen tilat 1133m2, yhteensä 2249m2.
Toimistotila 4 1116 m2 Vapaa Toimistotilaa, joka soveltuu avo- ja huonetoimistoiksi. Ainutlaatuiset näkymät Rautatientorille.
Toimistotila 5 802 m2 Vapaa Avotoimistotilaa, jonka yleisilme moderni ja siisti, huikeat maisemat Rautatientorille.
Toimistotila 3 618 m2 Vapaa Toimistotilaa, joka soveltuu avo- ja huonetoimistoiksi. Ainutlaatuiset näkymät Rautatientorille.
Toimistotila 4 390 m2 Vapaa Toimistotilaa, joka soveltuu avo- ja huonetoimistoiksi. Ainutlaatuiset näkymät Rautatientorille.
Toimistotila 5 331 m2 Vapaa Avotoimistotilaa, jonka yleisilme moderni ja siisti.
Toimistotila 9 88 m2 Vapaa Kattohuoneisto vertaansa vailla! Ylimmän kerroksen huikeat maisemat Rautatientorille. Hissi tuo alempaan kerrokseen, josta portaat kattohuoneistoon.

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta?

Kluuvi, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki