Kaisaniemenkatu 4, Helsinki, Kluuvi

Paulon Talo

Kaisaniemenkatu 4

Kluuvi, Kaisaniemenkatu 4, 00100 Helsinki
Monipuolinen toimisto- ja liikekiinteistö erinomaisella paikalla Helsingin ydinkeskustan Fennia-korttelissa.

Helsingin yliopiston metroaseman yläpuolella sijaitsevalle kiinteistölle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua.

Vuonna 1929 asuin- ja liiketaloksi valmistunut kiinteistö on saneerattu tiloiltaan ja tekniikaltaan 2000-luvun alussa. Kahdeksankerroksisen kiinteistön tilat ovat valoisat ja helposti muunneltavissa yrityksen tarpeiden mukaisesti. Katutasossa on liiketiloja ja ylemmissä kerroksissa on toimistotilaa. 

Kaikille Fennia-korttelin kiinteistöille on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Fennia-kortteli on myös täysin hiilineutraali käytön aikaisen energiankulutuksen osalta.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistön vieressä sijaitsevat Rautatieasema ja Rautatientorin linja-autoasema takaavat erinomaisen julkisen liikenteen saavutettavuuden, jota täydentää korttelin alapuolella sijaitseva Helsingin yliopiston metroasema.

Palvelut

Fennia-korttelissa on mittava määrä ravintoloita ja muita palveluita. Keskeinen sijainti ydinkeskustassa takaa sen, että kaikki kaupalliset ja yrityspalvelut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä.

Pysäköinti

Henkilöautoilijoita palvelevat rautatieaseman yhteydessä sijaitseva Engelin pysäköintilaitos ja Kluuvin pysäköintilaitos, josta on suora yhteys Helsingin yliopiston metroaseman kautta.

Vapaat tilat

 • Kaisaniemenkatu 4, Helsinki, Kluuvi

  Toimistotila – 6. kerros

  Runsaasti tilaa toteuttaa käyttötakoitukseen sopiva toimisto. näkymät Kaisaniemenkadulle ja sisäpihalle. Kaksi sisäänkäyntiä. Tilaan tehdään pintaremontti toiveiden ja käyttötakoituksen mukaan.
  • Pinta-ala

   352 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 7. kerros

  Siisti läpitalon huoneisto toiseksi ylimmässä kerroksessa.
  • Pinta-ala

   272 m2

  Ota yhteyttä

 • Kaisaniemenkatu 4, Helsinki, Kluuvi

  Toimistotila – 4. kerros

  Läpitalon huoneistossa näkymät Kaisaniemenkadulle ja sisäpihalle. Tilaan tehdään pintaremontti toiveiden ja käyttötakoituksen mukaan.
  • Pinta-ala

   262 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  Tehokas pieni toimisto sisäpihanäkymillä.
  • Pinta-ala

   79 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 6 352 m2 Vapaa Runsaasti tilaa toteuttaa käyttötakoitukseen sopiva toimisto. näkymät Kaisaniemenkadulle ja sisäpihalle. Kaksi sisäänkäyntiä. Tilaan tehdään pintaremontti toiveiden ja käyttötakoituksen mukaan.
Toimistotila 7 272 m2 Vapaa Siisti läpitalon huoneisto toiseksi ylimmässä kerroksessa.
Toimistotila 4 262 m2 Vapaa Läpitalon huoneistossa näkymät Kaisaniemenkadulle ja sisäpihalle. Tilaan tehdään pintaremontti toiveiden ja käyttötakoituksen mukaan.
Toimistotila 5 79 m2 Vapaa Tehokas pieni toimisto sisäpihanäkymillä.

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta?

Kluuvi, Kaisaniemenkatu 4, 00100 Helsinki