Vuorikatu 14, Helsinki, Kluuvi

Halonen

Vuorikatu 14

Kluuvi, Vuorikatu 14, 00100 Helsinki
Halosen talona tunnettu toimisto- ja liikekiinteistö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Kiinteistölle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet.

Keskeinen sijainti takaa myös sen, että kaikki keskustan kaupalliset ja yrityspalvelut ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä ja asiakasvirrat alueella ovat vertaansa vailla.

Vuonna 1927 valmistunut kiinteistö on saneerattu 2000-luvun alussa nykyaikaisia tarpeita palvelevaksi toimisto- ja liikekiinteistöksi. Katutasossa on liiketiloja ja ylemmissä kerroksissa toimistotilaa. Tilat ovat helposti muunneltavissa yrityskohtaisesti. Kiinteistön pohjakerroksessa on useita ravintoloita. Halonen sopii loistavasti hyviä julkisen liikenteen kulkuyhteyksiä ja keskustan palvelutarjontaa arvostavalle yritykselle.

Fenniakorttelissa on mittava määrä ravintola- ja muita viihdepalveluita. Keskeinen sijainti ydinkeskustassa takaa sen, että kaikki kaupalliset ja yrityspalvelut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistön tuntumassa sijaitsevat Rautatieasema sekä Rautatientorin linja-autoasema takaavat erinomaisen julkisen liikenteen saavutettavuuden, jota täydentää korttelin alapuolella sijaitseva Helsingin yliopiston metroasema.

Palvelut

Fenniakorttelissa on mittava määrä ravintola- ja muita viihdepalveluita. Keskeinen sijainti ydinkeskustassa takaa sen, että kaikki kaupalliset ja yrityspalvelut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä.

Pysäköinti

Henkilöautoilijoita palvelevat rautatieaseman yhteydessä sijaitseva Engelin pysäköintilaitos ja Kluuvin pysäköintilaitos, josta on suora yhteys Helsingin yliopiston metroaseman kautta.

Vapaat tilat

 • Vuorikatu 14, Helsinki, Kluuvi, Toimistotila

  Toimistotila – 1-2. kerros

  Monien mahdollisuuksien monitilatoimisto räätälöidään toiveiden ja käyttötarkoituksen mukaan. Korkea tila, terassi, valopiha, ikkunat Vuorikadulle ja yhteys Yliopiston metrotasolle tekevät toimistosta ainutlaatuisen.
  • Pinta-ala

   2180 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 7. kerros

  Ainutlaatuinen ja tehokas läpitalon huoneisto, joka soveltuu avo- tai huoneistotoimistoksi. Kaksi sisäänkäyntiä lisäävät käyttömahdollisuuksia. Ikkunat sekä sisäpihalle että Vuorikadulle.
  • Pinta-ala

   357 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  Tehokas läpitalon toimistohuoneisto, jossa tiimihuoneita.
  • Pinta-ala

   250 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 1-2 2180 m2 Vapaa Monien mahdollisuuksien monitilatoimisto räätälöidään toiveiden ja käyttötarkoituksen mukaan. Korkea tila, terassi, valopiha, ikkunat Vuorikadulle ja yhteys Yliopiston metrotasolle tekevät toimistosta ainutlaatuisen.
Toimistotila 7 357 m2 Vapaa Ainutlaatuinen ja tehokas läpitalon huoneisto, joka soveltuu avo- tai huoneistotoimistoksi. Kaksi sisäänkäyntiä lisäävät käyttömahdollisuuksia. Ikkunat sekä sisäpihalle että Vuorikadulle.
Toimistotila 5 250 m2 Vapaa Tehokas läpitalon toimistohuoneisto, jossa tiimihuoneita.

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta?

Kluuvi, Vuorikatu 14, 00100 Helsinki